Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g38g33kcal6.9g0.6g0.4g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)34g59kcal5.9g0g3.9g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g17g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku 34g3.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Tomaatti 34g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g45g29kcal5.9g0.9g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.8g1.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g285kcal39g10g9.2g2.6g
Valittu annoskoko231g143kcal19.5g5g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna116g71kcal9.8g2.5g2.3g0.7g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573