Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Kirsikkatomaatti, 50g26g5.2kcal0.2g1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.3g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Heinz ketsuppi3.8g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g21g5.6kcal0.3g1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g350kcal35g13.6g16.6g2g
Valittu annoskoko231g175kcal17.5g6.8g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna115g88kcal8.8g3.4g4.2g0.5g
Arvot/100g100g76kcal7.6g3g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696