Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.1g1.1g
Oivariini, 753.5g24kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g22g66kcal5.7g0.4g4.6g0g
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tumma soijarouhe, risetti13g36kcal6.3g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g381kcal34g22.2g17.4g5g
Valittu annoskoko231g191kcal17g11.1g8.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna115g95kcal8.5g5.6g4.4g1.3g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096