Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 63g29kcal0.3g5.1g0.1g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g4.4g5.2kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g144kcal2.6g23.4g3g6g
Valittu annoskoko231g72kcal1.3g11.7g1.5g3g
Annoskoko puolitettuna116g36kcal0.7g5.9g0.8g1.5g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5.1g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643