Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1427g2787kcal266.7g0g192.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton71g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)257g170kcal38.5g0g1.8g0g
Tomaatti 178g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g285g342kcal23.1g15.7g20g0g
Tilli, tuore 71g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g6759kcal664.6g48.2g431g9g
Valittu annoskoko2300g3380kcal332.3g24.1g215.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna1150g1690kcal166.2g12.1g107.8g2.3g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641