Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Kesäkurpitsa525g89kcal2.1g13.1g3.2g3.7g
Tomaatti 657g150kcal3.7g22.7g2g9.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g35g287kcal0g0g35g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g648g1750kcal97.2g32.4g136.1g6.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g175g455kcal52.5g3.5g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4606g5601kcal317.2g168.2g406.8g48.4g
Valittu annoskoko2303g2801kcal158.6g84.1g203.4g24.2g
Annoskoko puolitettuna1152g1400kcal79.3g42.1g101.7g12.1g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799