Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä676g744kcal52.7g121.7g3.4g54.1g
Peruna, keskikokoinen 60g481g288kcal7.2g62.5g0.5g4.3g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g30g264kcal0g0g30g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g9g8.6kcal0.1g1.6g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka361g36kcal4g2.9g0.7g3.6g
Feta, Arla Apetina 3%300g330kcal54.1g6g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g3607kcal247.8g426.2g90.2g142.8g
Valittu annoskoko2304g1804kcal123.9g213.1g45.1g71.4g
Annoskoko puolitettuna1152g902kcal62g106.6g22.6g35.7g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449