Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 234g30kcal2.6g2.3g0.5g2.8g
Ruohosipuli 36g8.1kcal0.5g0.6g0.2g0.9g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 414g551kcal34.9g72.9g8.3g20.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 360g231kcal11.5g17.4g12.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)360g540kcal57.6g14.4g28.8g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 783g429kcal12.4g102.7g1.3g6.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 27g5.4kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g3951kcal241.2g429.2g139.6g65.6g
Valittu annoskoko2304g1975kcal120.6g214.6g69.8g32.8g
Annoskoko puolitettuna1152g988kcal60.3g107.3g34.9g16.4g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964