Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g362g1629kcal27.9g246.1g57.9g13g
Voi 101g729kcal1.2g0.4g81.7g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g402g1427kcal23.3g12.1g142.7g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g402g1086kcal32.2g48.3g80.4g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g603g664kcal3g90.5g30.2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 121g360kcal0g25.2g17.8g0g
Kahvilikööri121g346kcal0g39.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini16g56kcal13.8g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g161g643kcal0g160.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g14009kcal202.8g1277.8g821.4g26g
Valittu annoskoko2304g7005kcal101.4g638.9g410.7g13g
Annoskoko puolitettuna1152g3502kcal50.7g319.5g205.4g6.5g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743