Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g51g0g
Sokeri 384g1559kcal0g383.7g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai33g116kcal4g23.6g0.7g1.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 136g454kcal0.1g110.6g0.1g1.9g
Kaakao (Oboy, original)23g84kcal0.9g18.5g0.6g1.2g
Liivate 34g118kcal29g0g0g0g
Flora vispi 20%452g994kcal13.6g22.6g90.4g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g226g1055kcal6.3g144.6g49.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen68g369kcal7.5g33.2g22.4g1.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 452g155kcal13.8g22.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g11228kcal274.6g1521.8g430.8g10.8g
Valittu annoskoko2304g5614kcal137.3g760.9g215.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna1152g2807kcal68.7g380.5g107.7g2.7g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376