Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g675g3458kcal60.1g197.2g270.1g39.8g
Voi, 1 tl, 5 g477g3480kcal4.8g4.8g381.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton60g191kcal13.8g6.3g12.4g0g
Kananmuna kuoreton 477g680kcal59.6g1.4g48.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl596g2026kcal11.9g17.9g208.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g79kcal0g19.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g19827kcal300.4g494.6g1842.8g79.6g
Valittu annoskoko2304g9913kcal150.2g247.3g921.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna1152g4957kcal75.1g123.7g460.7g19.9g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347