Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Sokeri 459g1863kcal0g458.5g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)360g2592kcal2.9g2.9g288g0g
Vehnäjauho puolikarkea 468g1606kcal47.7g327.6g5.6g16.4g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 180g82kcal5.4g8.6g2.7g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 54g25kcal1.6g2.6g0.8g0g
Mantelilastu (A la meira)180g1080kcal43.2g11.9g97.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g17177kcal309.8g1996.2g870.6g35.6g
Valittu annoskoko2304g8589kcal154.9g998.1g435.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna1152g4294kcal77.5g499.1g217.7g8.9g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299928