Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 202g128kcal1g23.8g0.8g9.1g
Porkkana 535g175kcal3.3g29.7g1.1g13.6g
Peruna, vanha, kuorittu 437g333kcal8.2g67.8g0.9g4.4g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g177g668kcal53.7g103g4.6g4.2g
Grahamjauho 139g455kcal14.7g84.2g3.1g13.7g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 673g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g34g25kcal0.3g6.1g0.1g0g
Flora culinesse84g623kcal0g0g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g4815kcal162.6g629.2g159.2g90g
Valittu annoskoko2304g2407kcal81.3g314.6g79.6g45g
Annoskoko puolitettuna1152g1204kcal40.7g157.3g39.8g22.5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237