RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 566g808kcal70.8g1.7g58.1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g450g1439kcal0g13.5g170.8g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)153g489kcal16.8g96.3g4.3g18.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g665g2229kcal91.8g426.5g15.3g39.9g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g70kcal2.5g13.5g1.6g6.3g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Hermesetas-jauhe20g59kcal0.2g11.3g0g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g10834kcal374.8g1253.8g504.2g155.4g
Valittu annoskoko2304g5417kcal187.4g626.9g252.1g77.7g
Annoskoko puolitettuna1152g2709kcal93.7g313.5g126.1g38.9g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435