Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu300g900kcal12.3g12g90g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)375g225kcal3.7g16.9g15g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g450g1080kcal81g0g81g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g651g2148kcal78.1g426.4g14.3g39.1g
Valkoviini kuiva 180g123kcal0.6g1.1g0g0g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.7g5.6g2.3g0.2g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g278g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4617g9946kcal364.2g954.2g487.8g88.8g
Valittu annoskoko2309g4973kcal182.1g477.1g243.9g44.4g
Annoskoko puolitettuna1154g2487kcal91.1g238.6g122g22.2g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979