Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)50g173kcal6g35.5g0.8g4.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen100g120kcal18g1.2g6g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia25g38kcal4.2g0g2.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g732kcal59g85g19.4g10.4g
Valittu annoskoko231g366kcal29.5g42.5g9.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna116g183kcal14.8g21.3g4.9g2.6g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927