Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 5.3g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g11g33kcal1.9g4.4g0.9g1.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 18g74kcal0g18.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Hiiva 5.3g4kcal0.7g0.1g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai91g318kcal10.9g64.5g1.9g2.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss13g43kcal0.4g9.5g0.1g1.3g
Mantelirouhe, 1 rkl4.3g25kcal0.9g0.2g2.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g96kcal0g0g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g1273kcal37.2g200.2g35.2g14g
Valittu annoskoko231g637kcal18.6g100.1g17.6g7g
Annoskoko puolitettuna116g318kcal9.3g50.1g8.8g3.5g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103