Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)27g30kcal6.3g0g0.5g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g3.1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.1g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste22g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g11g39kcal1.3g8g0.2g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g15g12kcal0.4g1.7g0.3g0.6g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g8.8g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g267kcal17.4g24.4g10.6g2.8g
Valittu annoskoko231g133kcal8.7g12.2g5.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna116g67kcal4.4g6.1g2.7g0.7g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387