Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 117g19kcal0.9g2.3g0.1g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Nokkonen 4.7g2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g23g4kcal0.4g0.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g144kcal4.6g11g7.8g7.4g
Valittu annoskoko231g72kcal2.3g5.5g3.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna116g36kcal1.2g2.8g2g1.9g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738