Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 17g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa31g92kcal7g0g7g0g
Smetana13g51kcal0.3g0.3g5.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.6g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g566kcal35g14.6g40.4g5.6g
Valittu annoskoko231g283kcal17.5g7.3g20.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna116g142kcal8.8g3.7g10.1g1.4g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799