Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha44g75kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.21g75kcal2.8g14.5g0.5g0.8g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow16g2.5kcal0.3g0.3g0g0.4g
Xtra salaattitonnikala öljyssä39g103kcal7.1g0.2g7.9g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.18g49kcal5.3g0.3g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g704kcal50g37.6g38g3.8g
Valittu annoskoko231g352kcal25g18.8g19g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g176kcal12.5g9.4g9.5g1g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413