Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse25g185kcal0g0g20.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g1283kcal20.6g183g48.8g7.6g
Valittu annoskoko231g642kcal10.3g91.5g24.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna116g321kcal5.2g45.8g12.2g1.9g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.6g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644