Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g50g13kcal1.6g1.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)50g175kcal6.4g34.8g0.9g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g632kcal42g74g17.4g3.8g
Valittu annoskoko231g316kcal21g37g8.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g158kcal10.5g18.5g4.4g1g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908