Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g188g45kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Voi, 1 tl, 5 g31g228kcal0.3g0.3g25g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g629kcal5.2g33.6g50.8g7.8g
Valittu annoskoko231g314kcal2.6g16.8g25.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna116g157kcal1.3g8.4g12.7g2g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357