Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g19g47kcal2.6g0.6g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g150kcal8.8g8g8.4g2.8g
Valittu annoskoko231g75kcal4.4g4g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna116g38kcal2.2g2g2.1g0.7g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607