Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras22g70kcal3g12.7g0.7g1.8g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g33g33kcal3g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g278kcal13.8g47.6g1.8g8.2g
Valittu annoskoko232g139kcal6.9g23.8g0.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna116g70kcal3.5g11.9g0.5g2.1g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374