Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)24g82kcal3.1g16.5g0.4g0.7g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g38g32kcal0.5g1.6g2.6g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)41g14kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%69g146kcal12.4g0g8.3g0g
Porkkanaraaste 200g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Pizzamix juusto19g62kcal3.7g1.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g686kcal40.6g45.8g33g3.2g
Valittu annoskoko232g343kcal20.3g22.9g16.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna116g172kcal10.2g11.5g8.3g0.8g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891