Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 50g19kcal0.1g4.1g0g0.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.3g5.4kcal0.6g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.3g4.6kcal0g1.1g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g194kcal4g23.2g7.8g4.4g
Valittu annoskoko232g97kcal2g11.6g3.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna116g49kcal1g5.8g2g1.1g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548