Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus33g21kcal0.5g4.9g0g0.5g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä38g26kcal1.2g4.5g0.3g1.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell66g72kcal15.1g0g1.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g250kcal34g19.6g4.2g3.2g
Valittu annoskoko232g125kcal17g9.8g2.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna116g62kcal8.5g4.9g1.1g0.8g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084