Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.7g0.4g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu37g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Sokeri 35g140kcal0g34.6g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.7g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g126kcal0g0g14.2g0g
Kardemumma, annos 2g0.9g2.8kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 36g108kcal6.7g0.9g8.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g64kcal0.1g0g7.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g65kcal0g16.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl5.9g34kcal1.2g0.3g3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1479kcal32.4g168.4g74.2g6.2g
Valittu annoskoko232g740kcal16.2g84.2g37.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna116g370kcal8.1g42.1g18.6g1.6g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424