Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow34g24kcal5.7g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g17g34kcal3.5g0g2.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g23g38kcal1.7g1.2g2.9g0.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.1g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g222kcal23.2g7.2g11.2g4g
Valittu annoskoko232g111kcal11.6g3.6g5.6g2g
Annoskoko puolitettuna116g56kcal5.8g1.8g2.8g1g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652