Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kariniemen kananpojan rintafilee57g56kcal12.6g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herkkusieni 15g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy classico (Bertolli)4g36kcal0g0g4g0g
Omenamehu (Valio)5.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g53g53kcal4g8.8g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g388kcal36.8g34.8g10.2g8.2g
Valittu annoskoko232g194kcal18.4g17.4g5.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna116g97kcal9.2g8.7g2.6g2.1g
Arvot/100g100g84kcal7.9g7.5g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960