Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Lampaanlihan, vähärasvainen14g25kcal2.6g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.1g6.7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Kukkakaali, tuore16g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Keittojuurekset, apetit22g5.7kcal0.2g1g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g137kcal7.8g14.2g5g3g
Valittu annoskoko232g69kcal3.9g7.1g2.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna116g34kcal2g3.6g1.3g0.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758