Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)30g18kcal0.3g1.3g1.2g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g238kcal5.4g43.2g3.6g7.6g
Valittu annoskoko232g119kcal2.7g21.6g1.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna116g59kcal1.4g10.8g0.9g1.9g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305