Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys280g364kcal56g0g16.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Pakaste vihanneksia583g233kcal17.5g32.1g5.8g17.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto233g653kcal44.3g0g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g2942kcal242.8g98.6g177.8g36.6g
Valittu annoskoko2310g1471kcal121.4g49.3g88.9g18.3g
Annoskoko puolitettuna1155g735kcal60.7g24.7g44.5g9.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298