Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Sieni rouskut, suolattu 608g158kcal9.5g14g3g17.6g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 438g1087kcal62.5g24g82.8g2.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g28g252kcal0g0g28g0g
Paprika, punainen830g213kcal7.5g38.2g3.3g16.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 26g18kcal0.3g3g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g3663kcal169.6g194.8g236.4g87.4g
Valittu annoskoko2310g1832kcal84.8g97.4g118.2g43.7g
Annoskoko puolitettuna1155g916kcal42.4g48.7g59.1g21.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459