Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 1575g2641kcal342.7g0.2g141.3g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen350g2520kcal0g0g280g0g
Suola, annos 3g105g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g10472kcal692.6g27.2g843.8g9.6g
Valittu annoskoko2310g5236kcal346.3g13.6g421.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna1155g2618kcal173.2g6.8g211g2.4g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037