Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.1g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10g0.3g4.2g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Seiti x-tra338g270kcal57.4g3.4g3.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g29kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1351g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g45g33kcal2g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4626g1143kcal135.4g116.8g13.2g18.4g
Valittu annoskoko2313g571kcal67.7g58.4g6.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna1157g286kcal33.9g29.2g3.3g4.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448