Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g450g495kcal103.4g0g8.1g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)450g112kcal4.5g24.7g0g6.3g
Kesäkurpitsa, tuore68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4626g2718kcal251.6g147.2g122.8g64.2g
Valittu annoskoko2313g1359kcal125.8g73.6g61.4g32.1g
Annoskoko puolitettuna1157g680kcal62.9g36.8g30.7g16.1g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720