Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 114g27kcal2.1g2.5g0.3g2.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 71g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g36g43kcal1.2g1.3g3.6g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio7.1g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g266kcal17.4g13.4g13.6g9g
Valittu annoskoko232g133kcal8.7g6.7g6.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna116g67kcal4.4g3.4g3.4g2.3g
Arvot/100g100g57kcal3.8g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053