Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 35g7.8kcal0.2g1.1g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g3.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras11g37kcal1.4g7.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g409kcal33g32g16.2g3.6g
Valittu annoskoko232g205kcal16.5g16g8.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna116g102kcal8.3g8g4.1g0.9g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661