Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 33g36kcal2.8g4.7g0.1g2.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 17g53kcal4.1g7.6g0.3g1.5g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.3g4.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g270kcal15.8g35.4g4g11.2g
Valittu annoskoko232g135kcal7.9g17.7g2g5.6g
Annoskoko puolitettuna116g67kcal4g8.9g1g2.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829