Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 44g28kcal1.4g2.1g1.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)66g118kcal12.5g0.1g7.2g0g
Hapukoor 20% (Alma)46g94kcal1.3g1.5g9.2g0g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Voi 15g111kcal0.2g0.1g12.4g0g
Hapankorppu 34g114kcal3.3g20.7g0.7g5.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Liivate 3.9g14kcal3.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g969kcal44.8g50g62.2g10.8g
Valittu annoskoko232g485kcal22.4g25g31.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna116g242kcal11.2g12.5g15.6g2.7g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.8g13.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254