Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss94g25kcal0.8g4.8g0.4g2.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g47g35kcal0.9g7.5g0.1g0.5g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g30g48kcal4.8g0.3g2.7g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g231kcal13.2g26g7.4g6.6g
Valittu annoskoko233g115kcal6.6g13g3.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna116g58kcal3.3g6.5g1.9g1.7g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822