Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g29g40kcal5.9g0g1.8g0g
Lanttu12g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g25g8.3kcal0.6g1.3g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g121kcal14g7.4g3.8g3g
Valittu annoskoko232g60kcal7g3.7g1.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna116g30kcal3.5g1.9g1g0.8g
Arvot/100g100g26kcal3g1.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358141