Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale24g77kcal2.9g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suolasienet (rouskuja)35g7kcal0.6g1.8g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk113g30kcal0.7g6g0.2g1.6g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 1.4g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g439kcal11g21.4g35.2g5.4g
Valittu annoskoko232g220kcal5.5g10.7g17.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna116g110kcal2.8g5.4g8.8g1.4g
Arvot/100g100g95kcal2.4g4.6g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943