Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy75g400kcal6g24.1g31.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen16g113kcal0.2g0.2g12.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g31g189kcal6.6g2.1g17g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g1716kcal53g53.4g145.2g0g
Valittu annoskoko233g858kcal26.5g26.7g72.6g0g
Annoskoko puolitettuna116g429kcal13.3g13.4g36.3g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478