Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 21g78kcal3g11.9g1.5g2.1g
Margariini 70%, keiju laktoositon 28g174kcal0g0g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 21g5.5kcal0.7g0.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g21g17kcal0.5g0.8g1.2g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Raparperi 52g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g978kcal23.8g103.2g50.2g7g
Valittu annoskoko233g489kcal11.9g51.6g25.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna116g244kcal6g25.8g12.6g1.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475