Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka156g133kcal28.1g0g2g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g14g4.4kcal0g1.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g206kcal1.2g1.9g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g686kcal58.6g6.6g47.6g0g
Valittu annoskoko232g343kcal29.3g3.3g23.8g0g
Annoskoko puolitettuna116g172kcal14.7g1.7g11.9g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850