Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni 45g7.2kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Paprika keltainen 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.4g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g4.5g3.1kcal0.4g0.4g0.2g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g4.5g10kcal0g2.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g1.5g5kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee72g74kcal16.6g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g264kcal42.2g12g3.4g5.8g
Valittu annoskoko233g132kcal21.1g6g1.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna116g66kcal10.6g3g0.9g1.5g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369